perjantai 11. tammikuuta 2013

FRIDAY!

Hyvää perjantaita kaikille. <3
Ihanaa ku viikonloppu alkaa ja pääsee taas nukkuu pitkään! Kyllä tää eka kouluviikko loman jälkee meni iha mukavasti, mut perjantai vaan on perjantai, se pysyy lempparipäivänä vuodesta toisee, no matter what. 
Päivä meni ku hurahtaen ja nyt väsyttää ihan sikana. Se on vaan jotain aivan mahtavaa, ku herää aikasin aamulla ja lähtee kaupungille ilman mitään suunnitelmia. Koko päivä on auki ja voi vaan olla. Mennä kahville, istuu siel pari tuntii, sieltä vaikka salille, syömään, kiertelee kauppoi (vaikkei ostaiskaa mitään) ja kaikkee tosi suunnittelematonta. Sillon jos joskus huomaa asioita mihin normaalisti ei kiinnittäis huomioita, koska ei vaan ehdi! 
Nykyään tuntuu et elämä on  niin pilkottua. Pitää suunnitella etukäteen huominen päivä, ensi viikko ja hiihtoloma, nukkumiset ja heräämiset, millon salille ja millon niitä kavereitaki pitäis nähä. Ei ihme et sitä väsyy niin helposti nykyään. Tuntuu, et joskus sitä  tekee omasta elämästään liian vaikeeta  ja kärsii siitä sit vain itse. Kun mä tahdon olla terve, kaunis ja onnellinen. Siks oli mahtavaa saada yks perjantai, jolloin teki vaan kaikkee mitä huvitti ja teki mieli.  Kaikin puolin oli parhaita perjantaita vähään aikaan.
 <3




Mentii joskus kaheksan aikaan aamukahville. Luettiin siin lehtiä ja puhuttiin elokuvista varmaan parisen tuntia lämpimät kupposet käsissä.


Kokeilin myös jotain vähä uudempaa hiustyyliä, ku nykyään se menee aina vaan siihe et hiukset on joko auki tai kiinni, joskus harvoin kiharat. Pitäis nyt mennä taas  kampaamoon laittaa värii lisää päähän, ku tukka on kauheen haaleen näkönen ja juurikasvua senku vaan tulee. Mulla onneks kasvaa hiukset tosi hitaasti, niin ei tarvi aina olla värjäämässä, mut mun luonnollinen väri on niin eri sävystä et tukka näyttää iha järkyttävältä, omistan siis oikeasti kauniit maantien harmaat hiukset..



Oon aina tykännyt kauppahallista. Pienenä aina ajattelin et " sitku oon aikuinen niin käyn aina kauppahallista ostaa kaiken tarvittavan", totta se on melkei vieläkin.  Siel on musta jotenki niin ihana tunnelma. Tuntuu ku menis vaan ajassa taaksepäin, ku kattelee kaikkee käsintehtyä suklaata, leivoksia, hedelmiä ja juustoja, niin puhdas ja luonnollinen olo tulee. 


Löysin söpöt kengät :)
ja toiset :)


Käveltiin vaan ympäri kaupunkia, kunnes tajuttii et on iha hirvee nälkä! Jotain piti syödä ennen ku mentäis salille, mut ei tehny ny mieli vetää mitää hirveit ähkyi nii mentii salaatille & pastalle.
Ite söin lohisalaatin. Tykkään ihan sikana kalasta niin sitä nyt pitää joka ruuassa olla. Plus artisokka ja pähkinät oli namnamnam! <3
Alex söi kanapastaa, joka oli kans iha  hyvää. Otin tietty oman osani alexin ruuasta ;)
but alex doesn't share food. 


Hilpee veikko, hyvä ettei nuollu lautasta tyhjäks viel lopuks, mut näytti maistuvan :)
sitte URHEILEEN!


Oli kyl hyvä ja monipuolinen treeni. Nyt voi viikonlopun sit kasvattaa lihaksia.
Sen jälkeen lähettiinki sit viel takas Sokokselle tuhlaa mun rahoja, kun aattelin ostella vähän meikkejä!




Piiiiiiiitkän harkinnan ja miettimisen, ja harkinnan ja tuskailun jälkeen päätin ostaa Giorgio Armanin Maestron.


Mulla on aina ollut sellanen periaate et ruuasta ja kauneudesta voi maksaa. Itse ku alkoholia tai tupakkaa en käytä, niin ne rahat tuhlaan vaikka mielummin meikkeihin. Tykkään ihan sikana tosta meikkivoiteesta. Niin kevyt ja ihana päällä et oli pakko ostaa. 
Sit sain mukaan myös pari näytettä, eli Giorgio Armanin Eyes To Kill -ripsarin ja Face Fabric second skin nude- meikkivoiteen.  Laitan huomenna postauksen näistä kaikista , miltä näyttää kasvoilla ja miten toimii. :)
Siinä tais pian mennäkki ne synttärirahat..








Siin on myös kuvaa mun uudesta laukusta, jonka Alex osti aijemmin. :) Kiva laukku silleen, ku ei oo liian tyttömäinen (johtunee kai siitki et se oli miesten puolella koko laukku)  ja sopivan kokonen et reenikamat ja koulukirjat mahtunee ihan sopivasti. 
Nyt viel uutta rasvaa vartaloon ja nukkumaan.  Heippa! <3

-Daliina




4 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi kivalta päivältä, ja toi uus hiusjuttu näyttää ihanalta! :)
    Kiva kattella noita teidän ruokia vieläkin kun vertas siihen mun ja reetan eiliseen ruokaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah hah! joo nyt ollaan syöty ku kuninkaat pari päivää, takaisin arkeen ;)

      Poista
  2. Mistä toi urheilutoppi on!!? Haluan <3

    VastaaPoista

Kommentteja? :)